Viehättävää Linnanmäki

Piipahdimme Johannan kanssa Lintsin Valokarnevaaleilla. Kummallekaan meistä tapahtuma ei ollut entuudestaan tuttu, vaikka syksyn karnevaalia voi sanoa jo perinteiseksi.

Valokarnevaalin aikaan sisäänpääsymaksua Linnanmäelle ei peritä ja kaikki ohjelma on ilmaista. Ohjelma on kaiken lisäksi hyvää. Estradilla nähdään iltapäivällä lasten suosikkeja ja illalla Suomen parhaita artisteja, jotka kolahtavat hyvin koko perheeseen. Tänä vuonna esiintyjinä oli mm. Anna Abreu, Jesse Kaikuranta, Elastinen ja Stand up koomikoita.

Itse olimme paikalla kuuntelemassa Anna Abreuta. Keikka ei ollut kovin ihmeellinen, mutta ohjelma on kuitenkin toissijainen tekijä Valokarnevaaleilla. Kauniisti valaistu Linnanmäki on todella näyttävä syksyn pimenevässä illassa. Eikä tunnelmassa ole moittimista.

Tunnelma oli viehättävä, suorastaan sadunomainen. Aivan kuin yhtäkkiä olisimme tupsahtaneet toiseen maahan. Ihmiset olivat hyvällä tuulella. Ympärillä näkyi paljon rakastuneita pariskuntia, jotka halailivat ja pussailivat toisiaan. Iltaa oltiin tultu viettämään koko perheen kesken ja ystävien kanssa.

Ensi syksynä Valokarnevaali kannattaa ehdottomasti ottaa ohjelmistoon.

– Kaisa

Valokarnevaali
Kuva: Linnanmäki

 

Kuva: Linnanmäki
Kuva: Linnanmäki

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.