Unelmatuotanto täyttää vuoden

Viestintäviraston domain-lasku muistutti, että blogi on nyt ollut vuoden pystyssä. Menneeseen vuoteen on liittynyt blogin starttaamisen lisäksi muutama muu hieman isompi mullistus. Kaisa on opetellut päiväkotiarjen ja työn yhdistämistä. Johanna taas asumista kahdessa eri maassa.

Blogin kirjoittaminen ei ole onnistunut sillä vauhdilla, kuin olisimme toivoneet. On vain pakko myöntää itselleen, että tapahtumien tekeminen on ajoittain rankkaa työtä, eikä kirjoittamiseen ole riittänyt paukkuja. Koska ei olla enää kaksikymppisiä, keikoista ei parin tunnin unilla palauduta. Puhumattakaan viikon ulkomaan vedoista. Toipumiseen tarvitaan kaksi.

Kävimme kesällä yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla Ibizalla, josta saadut D-vitamiinivarastot toivottavasti auttavat palauttamaan tiuhemman päivitystahdin. Reissu oli muutenkin kuin vain säiden osalta onnistunut. Kasa hyviä ideoita ja ajatuksia tuli mukaan Suomeen sekä yksi valmis konsepti erästä kilpailutusta varten.

Erityisen iloisia olemme olleet teidän yhteydenotoista blogiin liittyen. Facebook-sivuillamme olemme halunneet jakaa alan työpaikkoja. Näistä olemme saanet paljon vinkkejä. Toivottavasti myös olemme voineet olla apuna hyvien tekijöiden löytämisessä. Muutenkin kaikki vinkit hauskoista keikkajutuista, toteutuksista kuin henkilöstöuutisista, ovat meille erittäin tervetulleita.

Hyvää syyskauden avausta kaikille!

Johanna & Kaisa

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.