Tapahtumia alalla 2015 – meillä ja muualta

Joskus on myös kiva heittäytyä vain vieraaksi ja nauttia ohjelmasta, ihmisistä ja ruoasta ihan rauhassa. Tässä muutama vinkki alan tapahtumiin meillä Suomessa ja lyhyen lentomatkan päässä.

BOE 2014 – Messe
Messuosasto Saksan malliin Best of Events International -tapahtumasta 2014. Kuva: Best of Events / Eventbild-Service / Bernd Thissen

Suomi

3.2. Eventual, Tavastia, Helsinki

Lyytin järjestämä tilaisuus keskittyy tapahtumien tulevaisuuden kehitykseen. Puhujana seminaarissa on mm. Esa Saarinen. Liput alkaen 15 €.

25.3. Evento Awards 2015, Kattilahalli, Helsinki

Kymmenen eri sarjan osaajat ja tekijät kilpailevat Juho Pasilan suunnittelemasta patsaasta sekä maineesta ja kunniasta. Sarjat on jaettu kahteen; osassa Eventon lukijat ovat saaneet ehdottaa omia suosikkejaan ja toisessa taas tapahtumatoimistot ovat ilmoittaneet mukaan omia töitään. Lopullisen arvojärjestyksen tekee kansainvälinen tuomaristo. Liput tilaisuuteen 120 €.

25.-26.3. Kongressimessut, Finlandia-talo, Helsinki

19. kertaa avautuvat Kongressimessut on kevään isoimpia tapahtumia alalla Suomessa. Ohjelmaa ei ole vielä julkistettu, mutta monta mielenkiintoista puhujaa esiintyjälistalla oli jo listattu. Rekisteröitymällä veloitukseton sisäänpääsy.

23.-24.9. Bisnespäivät, Messukeskus

Syksyn messukokonaisuus menee tänä vuonna hieman uusiksi, kun mukana on myös kaksi easyFairs-tapahtumaa, Meetings & Events 2015 sekä Esimies & Henkilöstö 2015. Bisnespäivien tarjonta keskittyy taas toimistoon, liikelahjoihin, yrityspalveluihin ja tapahtumatekniikkaan. Rekisteröitymällä veloitukseton sisäänpääsy.

Ja hieman kauempana

21.-22.1. Best of events international, Dortmund, Saksa

Yksi alan isoimmista tapahtumista Euroopassa kerää yli 10 000 kävijää ja 400 näytteilleasettajaa. Tapahtuman yhteydessä on myös kattava seminaarikokonaisuus. Liput alkaen 20 €.

18.-19.2. Event production show, Lontoo, Iso-Britannia

Iso-Britannian isoimmat tapahtuma-alan messut kattaa koko tapahtumakentän monipuolisesti. Niin urheilu-, yritys-, festivaali-, musiikki- kuin live-tapahtumien tekijöille on tarjolla jotakin.

18.-19.2. Möten & Events, Tukholma, Ruotsi

Yli 140 näytteilleasettajaa on tavattavissa Tukholmassa helmikuussa. Ruotsin kielen taitoja voi mennä treenaamaan tilaisuuden seminaareihin. Tapahtuman järjestää EasyFairs. Rekisteröitymällä veloitukseton sisäänpääsy.

14.-15.3. Møde & Eventmessen 2015, Kööpenhamina, Tanska

Tanskan kokous- ja tapahtumamessut kokoavat yli 300 näytteilleasettajaa Forumiin. Messujen yhteydessä on alan palkintojenjakotilaisuus, jossa edellisen vuoden parhaat toimijat palkitaan. Rekisteröitymällä veloitukseton sisäänpääsy.

Jäikö listalta joku upea tapahtuma puuttumaan?

– Johanna

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.