Tammikuuhun valoa ja tähtiä

 4.-8.1. Lux Helsinki 2015, Helsingin keskusta

Lumoava valofestivaali Lux Helsinki sopii mitä parhaiten pimeään tammikuuhun. Taideteoksia on 13:ssa eri paikassa ympäri Helsingin keskustaa. Senaatintorilla nähdään myös Fire Circus Walkean toteuttama tanssia ja tulisirkusta yhdistävä esitys. Tämä tapahtuma on mitä parhain vaikka yhdistää omaan iltalenkkiin.

7.-11.1. Tieteenpäivät, Helsingin yliopisto

Tieteen päivät on Suomen laajin kaikille avoin tiedetapahtuma. Tieteen päivien 2015 teemana on Sattuma. Erittäin mielenkiintoisessa ohjelmassa on teemaa käsitteleviä luentoja, keskusteluja ja väittelyitä, kirjoja ja planetaarioesityksiä. Haluatko vaikka selvittää ajaudutaanko lamaan sattumalta ja mitä on sattuma rikollisuudessa?

10.-11.1. Häämessut, Wanha Satama

Kaikkien tulevien hääparien (tai ainakin morsiamien ja kaasojen) unelmatapahtuma. Yli 150 yrityksen tarjonnan joukosta löytää varmasti kaikkea mihin hääbudjettinsa voi törsätä.

13.1. Suomen Urheilugaala, Hartwall Arena

Suomen urheilumaailman kerman keräävä gaalaa voi joko seurata omalta kotisohvalta Yleltä tai mennä nauttimaan tunnelmasta paikanpäälle 1500 illallisvieraan kanssa. Gaalassa palkitaan vuoden menestyjiä, taustavoimia sekä kruunataan Vuoden Urheilija.

15.-18.1. Matkamessut, Helsingin Messukeskus

Jos Lux Helsingin valohoito ei ollut tarpeeksi, Messukeskukseen voi lähteä haavailemaan lämmöstä ja auringosta Matkamessuille. Partnerimaa Egyptin johdolla mukana messuilla on liuta eri matkakohteita niin kotimaassa kuin ulkomailla. Samalla lipulla pääsee myös Caravan 2015 –tapahtumaan.

27.1.-1.2. DocPoint –dokumenttielokuvafestivaali, Helsinki

DocPoint esittelee vuoden parhaat dokumenttielokuvat. Lisäksi alasta kiinnostuneet voivat osallistua seminaareihin, luennoille ja workshoppeihin. Mielettömiä vaihtoehtoja isojen elokuvateatteriketjujen tarjontaan.

– Johanna

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.