Slush 2014 vei perinteiset seminaarikliseet kaatopaikalle

Slush1
Photo: Sami Heiskanen www.samiheiskanen.fi

 

Ei pönötystä, turhaa jäykistelyä tai tiukkoja sääntöjä. Tätä oli Slush 2014.

Slush onnistuu nöyryyttämään ja jopa nauramaan perinteiselle seminaarikaavalle ja setupille. Tapahtuma tuntui kävijästä isoilta bileiltä, joka oli rakennettu videopelimaailmaan; täynnä laseria, upeita rakennelmia sekä loputon määrä ilmaista energiajuomaa. Ala-Gallerian ravintolat olivat myöskin virkistävästi muuttaneet muotoaan ja Fazerin sijaan herkkuja tarjoili mm. Ravintola Tori, Soul Mama’s Kitchen ja Richard McCormick’s.

Tapahtuma on järjestetty suurelta osin opiskelijavoimin. Uskon, että osa Slushin energiasta ja ennakkoluulottomuudesta tuleekin juuri tästä nuoresta järjestäjäporukasta. Lisäksi sadat mukana olevat vapaaehtoiset oli ennen tapahtumaa koulutettu mm. Bruce Oreckin johdolla elämykselliseen asiakaspalveluun, johon Suomessa ei varsinkaan olla totuttu. Kuinka usein sinut on saatettu tapahtumassa tarvittaessa jopa wc:n ovelle?

Jos et päässyt tänä vuonna Slushiin, varaa päivät 18. – 19.11.2015 kalenteriisi heti. Tätä tapahtumaa on vaikea kuvailla ja edes kuvat ei tee täyttä oikeutta sille.

– Johanna

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.