Sharing is caring – blogien parhaat

Netti on nykyään blogeja, sivustoja ja oppaita tulvillaan jos jonkinlaisista aiheista. Tapahtuma-alan blogeja ei kuitenkaan ole kyllästymiseen asti. Suomessa alan blogeja ei ole juuri nimeksikään. Tässä omat suosikkini.

Entre

Suomessa Entren blogi on maamme yksi aktiivisimmista yritysblogeista. Erityisesti messuista kiinnostuneiden kannattaa käydä kurkkaamassa vinkkeä omaan osallistumiseen.

Eventjuice

Eventjuice on Englantilainen alan yhteisö, joka haluaa olla apuna tapahtuminen suunnittelussa, johtamisessa ja markkinoinnissa. Blogi koostuu alan eri ammattilaisten vinkeistä ja kirjoituksia. Sivustolla on myös laaja alan sanakirja käytettävissä.

Event Manager Blog

Vuonna 2007 aloittanut blogi on tituleerattu mailman isoimmaksi tapahtuma-alan blogiksi. Hyvin käytännönläheinen blogi erityisesti tuotannon ja suunnittelun näkökulmasta.

Special Events Magazine

Special Events Magazinen sivusto keskittyy Pohjois-Amerikkaan, mutta artikkeleista löytyy paljon asiaa tapahtumasuunnittelusta. Decor-osiossa on esitelty mielettömiä toteutuksia, tottakai isosti Amerikan malliin.

Tapaus

Tapauksen alkuvuodesta uusituilla sivuilla on useita ladattavia oppaita sekä kätevä budjettilaskuri.

Techsytalk

Tapahtumateknologiaan keskittynyt sivuston kanssa ei kannata hätäillä. Pienellä kaivamisella löydät mitä mainiointa sisältöä uusimmista sovelluksista, trendeistä sekä tuottamisen perusteista. Sivuston omien tilaisuuksien puheenvuorot ovat myös katsottavissa. Sivusto on myös aktiivinen Pinterestissä.

Olivatko sivustot jo ennestään tuttuja? Jäikö oma suosikkisi puuttumaan listalta?

– Johanna

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.