STM (smarter than me) – Pågån pojat

Kyselimme viime vuoden lopulla mielipidettänne alan parhaista asiantuntijoista. Pågån pojat, Pågå ja Käkkärä mainittiin useammassa kommentissa. Ketä nämä mystiset miehet ovat?

Kuva: Pågå
Kuva: Pågå

 

Useimmat tuntevat Pågån tapahtumien kalustevuokraukseen erikoistuneena yrityksenä. Harva tulee ajatelleeksi, että yritys on täysin kotimainen perheyritys, joka myös suunnittelee ja toteuttaa tapahtumarakenteita esiintymislavoista aikuisten pallomeriin ja autoakvaarioihin.

Pågån toimitusjohtaja Miikka Valtonen määrittelee Pågån pojat näin: “Pågån pojat on käsite joka kattaa tiukkaa osaamista, hyvää meininkiä ja lupauksen siitä, että asiakasta ei jätetä koskaan pulaan. Edellä mainitun kuvauksen täyttävät tällä hetkellä tuotantojohtaja Janne ”Käkkärä” Räsänen, asiakaspalvelujohtaja Mikko Lahdensalo, projektipäälliköt Markus Mikkanen ja Pertti Rantanen sekä tuotannon tytöt: logistiikkapäällikkö Seppo ”Sepi” Tarvainen,  tuotantopäällikkö Sauli Jokinen ja työnjohtaja Vilma Kauppinen. Hyvinä päivinä myös minä eli tj Miikka Valtonen. Lisäksi kentällä asiakkaat tapaavat huomattavasti useammin tapahtumarakentajiamme eli  mm. Pekon, Palapeili-Ilen, Raffen, Alanin, Allun, Topen, Eeron, Kriden, Mikan, Jussin, Lassen… “

Pågå on itsellekin tuttu alihankkija, ja heidän palveluitaan käyttää mielellään. Mielestäni luotettavuus ja ystävällinen palvelu ovat heidän valttejaan. Miikka kertoo kehuja tulevan paneutumisesta, hyvästä meiningistä ja osaamisesta. “Me yritämme oikeasti olla ystävällisiä ja kehittää osaamistamme koko ajan sekä tietenkin tarjota niitä yrityksen arvojen esittämiä tarkoituksenmukaisia tapahtumaratkaisuja.”

Peruspäivää Pågålla ei ole. Sen sijaan haastavia ja ikimuistoisia päiviä on ollut monia. Aika usein haastavuus tuntuu liittyvän sääoloihin. “Usein on tullut hihiteltyä mm. Red Bull Crashed Ice -keikkaa, jossa rakennettiin jäämäkeä Tähtitorninmäelle 4 asteen lämmössä ja vesisateessa. Huvila-telttaa ja Tuskaa on molempia tehty vuodesta 1999 ja sieltä löytyy ikimuistoisia kohtauksia. Ihan viime kesältä mieleen tulee uskomattoman huonolla sääonnella varustettu suomalaisen lentoyhtiön festivaalikiertue. Mieleen ovat jääneet myös Helsinki Fashion Weekendin hifistely ja kellontarkat aikataulut, kun kolmena yönä peräkkäin vaihdettiin koko katsomo- ja catwalk-setup uusiksi.”

Pågålaiset ovat tuttu näky festivaaleilla ja kiertueilla. Viime aikoina heidän palvelunsa onkin painottunut enemmän juuri erikoisempien tapahtumarakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen. “Olemme tehneet festivaaleja kiertäviä isoja promorakenteita, erikoisempia kalusteratkaisuja yritystapahtumiin ja mietitty muutenkin vaihtoehtoja perinteisille kalusteratkaisuille.” 

Kuulostaa isolta, mutta mikään keikka ei ole Pågålle liian pieni. Kun keikkaa tilaa niin briiffiksi riittää vaikka käsin piirretty kuva. “Ja se budjetti olisi kyllä oiva työkalu,” Miikka summaa.

Kuka on Smarter than me Pågån pojille?

“No ensimmäisenä tulee mieleen Raine Heikkinen Kaapelitehtaalta, jonka tekemisistä ei taida kellään olla pahaa sanottavaa. Hommat hoituu ja asiakaspalvelu on todella kovaa luokkaa. Toinen osaaja joka ei esittelyjä kaipaa on Sähkö-Jokke eli Jokke Riihimaa, jonka kaikki ulkotapahtumia tekevät varmasti tuntevat kovan ammattimiehenä.”

Pågån valikoimaan ja osaamiseen kannattaa tutustua osoitteessa paga.nu sekä seuraamalla heidän facebook-sivujaan.

– Kaisa

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.