Oletko jo tavannut Pahan?

Suomen tapahtumablogitaivaalle on ilmestynyt uusi alaa pöllyyttävä bloggari, Paha Tuottaja. Pahan jutuista inspiroituneena innostuimme kehittämään aloittelevan tapahtuma-alan yrittäjän yritystekstigeneraattorin, jotta copyyn korvamerkityt rahat voi käyttää vaikka pleksitelineiden tai kappakankaan hankintaan.

Tämä on vielä beta versio. #digitalist tilataan tietysti söpöstelemään tämä.

(Yrityksen nimi) on johtava/luova /innovativinen/strateginen tapahtuma-/tapahtumamarkkinointi-/kohtaamis-/elämys- /f2f-/ p2p-/h2h-toimisto, joka suunnittelee ja tuottaa kokemuksellisia/tuloksellisia/erilaisia/tavoitteellisia/täysin erilaisia/isoja ja pieniä/tehokkaita/mitattavia/innovatiivisia (voi valita useamman) tapahtumia/kohtaamisia/toteutuksia/elämyksiä.

Olemme tuottaneet XX kpl (hieman liioteltu luku, muista että yksi promootiopäivä on yksi tapahtuma) tapahtumaa XX kpl maassa. Olemme innostuneita/kokeneita/ammattitaitoisia/luovia/vastuullisia ammattilaisia.

Ja loppuun kannattaa vielä valita joku iskevä persoonallinen iskulause, esim.

Kaikki tuotannot avaimet käteen-toteutuksella/räätälöitynä sinulle!
Kaikki palvelut yhden katon alta.
Autamme sinua kohtaamaan asiakkaasi elämyksellisesti.

Lue Pahan tuottajan ajatuksia alasta www.pahatuottaja.com

One Reply to “Oletko jo tavannut Pahan?”

  1. Paha tuottaja sanoo:

    Paha tuottaja ei yleensä vastaa fanipostiin, mutta kun hän vastaa, vastaa hän nimenomaan Unelmatuotannon tytöille. Paha tuottaja kiittää sisarbloggaajiaan huomionsoituksesta, ja on jopa hieman liikuttunut maskinsa takana. Tänään tuli nimittäin muitakin hyviä uutisia: Forbes on valinnut Pahan tuottajan sadan vaikutusvaltaisimman tapahtuma-alan blogin joukkoon Suomessa. Se ei sinänsä ole yllätys, onhan Paha tuottaja alan johtava, luova ja innovatiivinen kohtaamisblogi, joka tuottaa uusia, täysin erilaisia kokemuksellisia elämyksiä jopa kymmenille seuraajilleen ainakin kahdessa maassa. Paha tuottaja – hän auttaa sinua kohtaamaan itsesi sellaisena kuin olet.

Comments are closed.

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.