Mahdollisuus lapselle gaala – tunteiden kirjon ilta

Mahdollisuus Lapselle ry järjesti Wanhalla Ylioppilastalolla gaalan, jossa kerättiin rahaa PoKe-kuntoutukselle. Mahdollisuus lapselle ry on vuonna 1992 perustettu poikkeavasti kehittyvien lasten ja nuorten vanhempainyhdistys, joka toiminnassaan auttaa lapsia ja nuoria kehittymään kykyjensä mukaan sekä tukee vanhempia ja edistää koko perheen elämänlaatua.

Tilaisuus oli tehty pienellä budjetilla, monen ihanan ihmisen avustuksella ja yritysten tuella mm. Fat Rabbit ja Royal Ravintolat olivat mukana talkoissa. Pienestä budjetista huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, tapahtumassa oli hyvä draamankaari. Tilaisuus alkoi kuten moni muu tilaisuus yleensä alkaa eli odottavalla tunnelmalla. Puheet ja alkuruoka virittelivät ja kehittelivät.

Jännite voimistui huippuunsa kuntoutuksen piiriin kuuluvan nuoren miehen tanssiesityksestä, joka oli täynnä esiintymisen ja liikkumisen riemua. Salissa nähtiin onnea ja liikutuksen kyyneliä. Jos pääseet ihmisen ihon alle, voit pitää sisältöä varsin onnistuneena.

Tunnelmasta toiseen siirryttiin Wenzelin vetämän huutokaupan kautta. Oli huumoria, jännitystä ja huutokauppaan kuuluvaa dramatiikkaa. Lopuksi tunnelmaa tasattiin tanssilattialla, mutta toki jo hieman jäähdytellen.

Muistoksi tapahtumasta jäi ihana valaisin ja lämmin olo, jonka juuri koettu tunteiden kirjo oli käynnistänyt.

– Kaisa

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.