Maaliskuu – urheilun juhlaa ja naurusta kyynelehtimistä

Ratsupoliisi messuilla 2014, Kuva: Messukeskus
Ratsupoliisi messuilla 2014, Kuva: Messukeskus

4.-8.3. Tampereen Elokuvajuhla

Pohjois-Euroopan vanhin ja isoin lyhytelokuvafestivaali esittelee tuoreinta kermaa ja erikoisohjelmistossa on helmiä kaikista eri genreistä. Vuodesta 1969 asti järjestetty tapahtuma näyttää satoja elokuvia yli 30 000 hengen yleisölleen.

Liput alkaen 8 €.

6.-8.3. GoExpo, Messukeskus, Helsinki

Kymmeniä eri liikuntamuotoja esittelevä ja kokeilun mahdollistava tapahtuma tuo myös useita kilpailuja Messukeskukseen. Messuilla nähdään mm. juoksucrossin epäviralliset SM-kisat, crossfit-kutsukilpailu Suomi-Ruotsi-maaottelun hengessä sekä Kansainvälinen Fitness Helsinki -kilpailu, johon osallistuu yli 100 urheilijaa useista eri maista.

Lauantaina ja sunnuntaina hemmotellaan eläinten ystäviä, kun Messuhalleihin saapuu yli sata ponia ja hevosta. Horse Fair Areenan täyttävät myös vauhdikkaat kilpailut. Kansainvälisen tason estekilpailussa kisataan 130 cm ja 140 cm korkeissa esteissä.

Liput 18 € (aikuiset)

6.-8.3. Salpauselän juhlakisat, Lahti

90-vuotta täyttävissä kisoissa kilpailee ennakkotietojen mukaan maastohiihdossa 23 maan, mäkihypyssä 18 maan ja yhdistetyssä 13 maan urheilijoita. Kilpailujännityksen lisäksi on luvassa hieno esiintyjäkaarti sekä kisatorin ja Suurhallin laaja puuhaohjelma lapsille. After Ski-areenalla nähdään päivittäin kotimaisia huippuartisteja, kuten JVG, Janna ja Elastinen.

Liput alkaen 15 €

13.-14.3. Tomaatteja!Tomaatteja! -stand up -festivaali, Tampere

Kaksipäiväisillä festivaaleilla esiintyvät Suomen kovimmat koomikot: mm. Niko Kivelä, Ilari Johansson, Sami Hedberg, Mika Eirtovaara, Jacke Björklund, Riku Suokas ja Heli Sutela. Vuonna 2002 Hämeenlinnasta käynnistynyt tapahtuma on varmasti maan odotetuin ja tunnetuin naurukarnevaali.

Liput alkaen 22 €

20.-22.3. Helsinki Coffee festival, Kattilahalli, Helsinki

Suomen ensimmäinen kahvifestivaali Helsinki Coffee Festival järjestetään maaliskuussa Suvilahden Kattilahallissa Helsingissä. Tapahtuma tuo saman katon alle mielenkiintoisimmat kahvilat, paahtimot ja laitevalmistajat.

Festivaaleilla pääsee maistelemaan erilaisia kahvilaatuja maailmalta ja oppimaan kaiken kahvista. Tapahtumassa mitellään myös SCAE Suomi ry:n järjestämät Cup Tasting-, Brewers Cup- ja Vuoden Barista -kilpailut.

Liput alkaen 10 €

Maaliskuussa on myös Kongressimessut sekä Evento Awards.

Kongressimessuilla on keskiviikkona 25.3. klo 8.00 luvassa mielenkiintoinen paneelikeskutelu, kun Ville Tolvasen johdolla alan ammattilaiset pohtivat tapaakko digiaika tapahtuman. Keskustelemassa on Timo Aalto (Tapaus), Jarkko Kivikoski (Woltti Group) Juhapekka Koppanen (Lataamo Group) ja Emilia Mäki, (Management Events Studio).

Lue aikaisempi postaus vuoden 2015 tapahtumatarjonnasta alan ammattilaisille.

– Kaisa & Johanna

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.