Helmikuun tapahtumissa vauhtia jäällä, vedessä ja auton päällä

6.– 15.2.2015, Vene 15, Helsingin Messukeskus

Suomen suurin venenäyttely on täyttänyt Messukeskuksen veneilystä, kalastuksesta ja vesilajien harrastajille suunnatusta tarjonnasta. Tapahtuman uudella waterexpo-alueella on 26 metrinen turkoosi laguuniallas, jossa voi testata mitä erilaisempia vesiurheilulajeja. Lisäksi ensimmäisenä viikonloppuna 7. – 8.2. alueella järjestetään Best trick -kansainväliset wakeboarding-kisat.

Liput, aikuiset 15 €

7.2. Red Bull Crashed Ice, Serena, Espoo

Alamäkiluistelun toinen MM-osakilpailu käydään Suomessa. Kisa ratkaistaan 330 metrisellä radalla 32 finalistin kesken. Tammikuussa karsinoissa on jyvät jo eroteltu akanoista ja jäljellä on vain kisojen parhaimmisto.

Tapahtuma on veloitukseton. Tapahtuma esitetään Ylellä.

12.2. Penkinpainajaisajot 2015, Helsingin keskusta

Iloista ja värikästä porukkaa kuljettava autoletka lähtee liikkeelle noin kello 13 Kauppatorin kohdalta. Mikä sen parempaa kuin mennä muistelemaan omia abivuosia?

28.2. UMK-finaali

Kuka suomalaisista lähtee Softenginen jalanjäljillä pistejahtiin? Kilpailun finaalissa lavalle nousee yhdeksän kilpailijaa. Voittaja edustaa Suomea Wienin Euroviisuissa toukokuussa. UMK on kasvanut vuosi vuodelta. On mielenkiintoista nähdä ollaanko vielä kaukana Ruotsin vastaavasta kisasta Melodiefestivalista?

27.-28.2. Helsinki Burlesque Festivaali, Kulttuuriareena Gloria, Helsinki

Kahdeksansien Helsinki Burlesque Festivaalien teema on Hell-SIN-ki, The City of SIN! Festivaaliviikonloppuna Helsinki täyttyy kansainvälisistä ja kotimaisista burleskitaivaan tähdistä, sekä juhlista ja työpajoista tapahtuman ympärillä.

Lippujen hinnat alkaen 35€

– Johanna

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.