Gloria Fashion Show 6.9.2014

Glorian Fashion Show järjestettiin tällä kertaa toimituksen tulevissa tiloissa Ruoholahdessa. Paikalle osasi kartanlukutaidotonkin kiitos hyvien opasteiden ja oven näyttävän brändäyksen.

En muista monestikaan, että tilaan olisi ollut opastamassa niin monta hymyilevää ja pirteää hostia – erinomaista sanoisin.

Katsomo oli korkeanpaikankammoiselle, korkokengillä ja pitkällä hameella liikkeellä olevan täysi painajainen. Saavuimme viimeisten joukossa paikalle ja jäljellä olevat paikat olivat tietysti keskellä piippuhyllyä, johon kanssayleisön avustuksella onneksi pääsimme turvallisesti. Koska paikkoja ei oltu merkitty, istuimme katsomossa melko ahtaasti. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä katsomo täynnä.

Muotinäytös oli jaettu eri kokonaisuuksiin, mutta niiden vaihtumista oli seurattava käsiohjelmasta, eikä itse toteutuksessa; valaistuksessa, musiikissa tai grafiikassa, niitä huomannut. Tekniseen toteutukseen olisi voinut panostaa hiukan enemmän. Erityisesti äänet pistivät korvaan.

Itse shown jälkeen oli mahdollisuus tutustua yhteistyökumppaneiden ständeihin. Koko yleisön pamahtaessa kerralla paikalle, oli tila hieman tukkoinen. Aikaisin liikkeellä olleet saivat varmasti parhaan tuntuman osastoihin ennen itse näytöstä.

Iloisena yllätyksenä oli goodie bagit, jossa oli suklaata, tuotenäytteitä sekä esitteitä ja tietysti shown nimeä kantava lehti.

– Johanna

 

IMG_0640

IMG_0588

IMG_0633

IMG_0646

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.