“Always hire people smarter than you”

Näihin Jollan Marc Dillonin sanoihin kiteytyy myös tuottajan työn tärkein osuus;  löytää tuotantoihin parhaat yhteistyökumppanit ja tekijät, joilla on sellaista osaamista mitä itselläsi ei ole. Kenenkään ei tarvitse leikkiä jumalaa ja väittää osaavansa juontaa, asentaa screenit paikoilleen, somistaa buffepöydät ja valmistaa kuuden ruokalajin illallisen mihin tahansa tilaisuuteen. Tietysti tällaisia multilahjakkuuksia varmasti (ainakin omasta mielestään) aina löytyy, mutta väitän, että suuri osa tapahtumien kanssa työskentelevistä on ihan tavallisia kuolevaisia – vaikkakin ainutlaatuisia.

Jotain erityistä meissä on oltava. Työyhteisönä tuotannot ovat varsin poikkeuksellisia. Erittäin lyhyessä ajassa koko porukan tulee hitsautua toimivaksi ja hyvin keskenään kommunikoivaksi tiimiksi ja tehdä asioita varsin tiukan aikataulun puitteissa. Stressikertoimet saattavat tehdä uusia ennätyksiä, yöunet voivat jäädä vajaiksi, taivaalta saattaa sataa kaikkea mahdollista ja asiakkaat eivät välttämättä tee kenenkään elämää yhtään sen helpommaksi.Me haluamme tietää, keitä nämä mahtavat tyypit ovat! Unelmatuotanto haluaa nostaa esille nämä loistavat tyypit, jotka ei turhaan itsestään huutele.

Ilmianna meille osaaja kommenttikenttään, jonka kanssa yöpurkukin on yhtä juhlaa. Me esittelemme hänet kaikille muillekin.

– Johanna & Kaisa

8 Replies to ““Always hire people smarter than you””

 1. Anna-Kaisa sanoo:

  Anu Harjula Loistolta. Mikä ihana tyyppi!

 2. Mia Lydman sanoo:

  Pågån pojat <3 – aina hyvää palvelua!

 3. Heidi sanoo:

  Pyykön Tommi Fair Factoryltä. Sympaattinen mies, realisti ja kaikkien kaveri. Luotsannut omaa firmaansa jo 7 vuotta.

 4. JohannaS sanoo:

  Heini Helenius, konkreettisesti mm. yöpurussa olleena yhdessä, se oli yhtä juhlaa. Taikaverstaan tekniikan pojat, oma-aloitteisia ja aktiivisia!

 5. Minka sanoo:

  Henkilöitä on niin paljon (minun itseni lisäksi tietty), vaikea valita vain yhtä ja niinpä luettelen monta: Nykäsen Marko (RMC), Myllymäen Markku (Eastway), Palosen Essi (freelancer), Piisilän Janne (EastWay), Pihlaisen Petri (freelancer), Aukion Markus (BWF), Järveläisen Olli (RMC), Hautalahden Hannu (RMC), Makkosen Hannu (freelancer)… …ja monia muita…
  Kaikkien näiden kanssa myös yöpurkuja tehneenä, huippuporukkaa…

 6. Emilia Mäki sanoo:

  Ah, mikä aihe. Aina mietin mikä saa keikalla rauhan maahan ja tuottajalle hyvän tahdon. Lista on pitkä ja nimiä on paljon, tämä tekstikenttä ehtii loppua ennen kuin viimeiseen nimeen pääsen. Alkuun nimettäköön ah, niin taitavat herrat Mikko Makkonen ja Pete Knuutinen EWP, Käkkärä Pågålta mun lemppari tietysti. Unohtamatta sinua Ellis, Uusis, Rivakka, Antero, Juru, Greippi, Heini, Riikka, Aapo, Jyrki Loistolta, vuosien varrelta ExpoElekrton Tomppa ja Toni, Salkapuu Mika Mäyrä, Lasse Kokko freelancerina, Mika Lehtinen Lataamosta, Johanna Bruun somistaja… You make my day, ihan halattukin on. Montako näitä saa laittaa???

 7. Kaisa sanoo:

  Ilmiannan alan ehdottoman expertin ja moniosaajan, jolla kokemusta ja osaamista riittää. Häneltä voi ja oppii aina uutta. Arvostan suuresti!
  Viime viikon keikka taas todisti ja palautti mieleen kuinka kivaa kaiken kiireen keskellä voikaan olla. Kyseessä siis Emilia Mäki

 8. Maija sanoo:

  Loisto on ollut aina hyvä, mutta niin myös Share catering

Comments are closed.

© 2021 Unelmatuotanto . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.